Samsung heeft een rare, zeer dubieuze hypnotherapie-site gelanceerd om je te helpen tv-programma’s te vergeten

Niemand wordt graag op dinsdagochtend herinnerd aan hun sterfelijkheid, maar een thuiswaarheid: we hebben maar een eindig aantal dagen, uren en minuten op deze aarde. Als je, rekening houdend met de oneindige pracht van de wereld, hebt besloten dat je deze tijd het beste kunt gebruiken door tv-programma’s die je al hebt gezien opnieuw te bekijken, dan heb je geluk. Samsung Electronics Nordic AB biedt nu een gratis service om u te helpen alle wendingen van uw favoriete programma te vergeten, zodat u ze opnieuw kunt bekijken.

Samsung heeft een rare, zeer dubieuze hypnotherapie-site gelanceerd om je te helpen tv-programma's te vergeten

Het antwoord van Samsung is met name vrijwillig geheugenverlies, via een hypnotherapiesessie van 18 minuten geleverd via een eigen portaal. Een portal die enigszins in beslag lijkt te worden genomen door u een QLED-tv te verkopen, net zoals elke betrouwbare medische professional met oog voor inkomstengenererende kansen.

Je zou hopen dat ze deze inkomsten zouden gebruiken om een ​​fatsoenlijke vertaler in dienst te nemen voor de Engelse versie, maar blijkbaar niet. De site belooft „je de mogelijkheid te geven om je favoriete tv-serie opnieuw te beleven met hetzelfde opwindende gevoel dat je had toen je hem voor het eerst zag“. Oh heer, meld me aan!

Ik zou elke draai van Breaking Bad kunnen vergeten! Ik zou kunnen vergeten dat iemand Sex and the City 2 heeft gemaakt! Ik zou echt meta kunnen gaan en het vergeten in Eternal Sunshine of the Spotless Mind kunnen vergeten!vergeet_tv_shows_with_samsungs_dubious_hypnotherapie_-_3

De eerste pagina wekt niet veel vertrouwen. Ik word gevraagd een vakje aan te vinken om te bevestigen dat ik ouder ben dan 18 en dat ik me ervan bewust ben dat de hypnose echt effect kan hebben. [sic]”. Ik lees meestal niet de algemene voorwaarden van deze dingen, maar ik ben benieuwd waar ik op dit moment mee zou kunnen instemmen:samsung_hypnose

Ik heb ontbijtgranen gezien met een hoger aantal woorden dan dit. Als ik twijfel of ik gezond genoeg ben voor de uitdaging: “Ik garandeer dat ik contact zal opnemen met een arts voordat ik deelneem aan [sic] de ervaring” Ik pauzeer even om na te denken over de verbijsterde reactie van mijn huisarts op deze vraag, ik besluit het gewoon te doen en mezelf in de ervaring te storten.

Een vol kantoor is waarschijnlijk niet de plek om een ​​volledige sessie hypnotherapie te hebben, dus ik duik in en uit en de rustgevende stem van hypnotherapeut Fredrik Praesto begint om de een of andere reden over gazellen te bonzen (was er een gazelle in Breaking Bad? weet het niet meer – dus misschien werkt het?).

Ik luister niet naar alles (ik werk tenslotte in naam), maar ik duik er af en toe weer in om de stem te horen die me aanmoedigt om te bedenken hoe opwindend het zou zijn om te kijken zonder de spoilers van mijn eigen geheugen. „Al het ‚wauw‘, al het ‚dit is spannend'“, zegt Praesto met een toon die suggereert dat hij het enthousiasme van zijn script niet deelt.

Twintig minuten later vertelt het scherm me vrolijk dat de hypnose voorbij is. „Haal een paar keer diep adem en concentreer je op hoe je lichaam en geest voelen“, zegt de tekst. Okidoki. Voor de beste resultaten moet ik een nacht slapen voordat ik het tv-programma opnieuw kijk. Kan doen! Oh, en ik zou ook moeten overwegen om een ​​Samsung QLED TV te kopen. Natuurlijk waarom niet? Bedankt dokter!vergeet_tv_shows_with_samsungs_dubious_hypnotherapy_-_2

De ervaring eindigt met de suggestie dat ik mijn ervaring deel met de hashtag #unspoilme, want als er iets is dat therapie nodig heeft, dan is het wel een virale marketingcampagne. Op het moment van schrijven, twee mensen hebben deze hashtag gebruikt, en de laatste keer was drie jaar voordat dr. Samsung alternatieve medicijnen begon aan te bieden met een bijgerecht. Oh.

Blij om te helpen.

Jij kan probeer het hier zelf zou je letterlijk niets beters te doen hebben met 20 minuten.

Hinterlassen Sie den ersten Kommentar